Πελάτες Χονδρικής

Χονδρική Πώληση

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία χονδρικής, παρακαλούμε πολύ στείλτε μας ένα e-mail στο sales@silverline.com.gr γνωστοποιώντας μας την πλήρη επωνυμία της επιχείρησής σας π.χ. Αρτέμων Α.Ε., την διεύθυνση και τον ταχυδρομικό σας κώδικα, το Α.Φ.Μ. & τη Δ.Ο.Υ. σας, το τηλέφωνο, φαξ, e-mail & web αν υπάρχει ή πατήστε στην επιλογή Πελάτες Χονδρικής και στην Εγγραφή Νέων Πελατών επιλέξετε το κουτάκι «Θέλετε λογαριασμό χονδρικής;», συμπληρώνοντας τα πρόσθετα πεδία που θα ανοίξουν. Στην περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή των στοιχείων σας με email θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για την επιχείρησή σας όπως:

  1. έτος ίδρυσης
  2. με τι είδος ασχολείστε π.χ. ασημένια κοσμήματα, αντικείμενο, ρολόι, χρυσά, τουριστικά, φο μπιζού, κλπ
  3. προμηθευτές που συνεργάζεστε & πόσα έτη
  4. Αν ενδιαφέρεστε για γυναικεία, ανδρικά, ή παιδικά κοσμήματα
  5. Αν υπάρχουν υποκαταστήματα και ποιες είναι οι διευθύνσεις τους
  6. Πώς μάθατε για μας

Σε κάθε περίπτωση, αμέσως μόλις ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία σας θα σας αποστείλουμε e-mail με όνομα χρήστη και κωδικό για να έχετε πρόσβαση ως συνεργάτες χονδρικής Β2Β(business to business) στις τιμές & τους όρους χονδρικής πώλησης. Για όσους συμπληρώσουν online την αίτηση θα αποσταλθεί email που θα ενημερώνει πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς (Username & Password) που επέλεξαν.

Αν είστε ήδη συνεργάτης μας, παρακαλούμε απλά σημειώστε την επωνυμία & τη διεύθυνσή σας μόνο στο e-mail που θα μας στείλετε.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε.