Πληρωμές Χονδρικής

Ασχέτως τρόπου πληρωμής τυγχάνετε του προνομίου έκπτωσης 10% .

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω ΕΛΤΑ ή Γενικής Ταχυδρομικής (κούριερ).
  • Με παραλαβή αυτοπροσώπως από τα κεντρικά μας γραφεία. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την χρέωση των μεταφορικών και έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, όπως και δυνατότητα άτοκων δόσεων ήτοι από 500 – 999 ευρώ 3 άτοκες δόσεις, 1000-2000 ευρώ 6 άτοκες δόσεις, 2001-4000 ευρώ 8 άτοκες δόσεις, και 4001-6000 ευρώ σε 10 άτοκες δόσεις, 6001 ευρώ και άνω 12 άτοκες δόσεις
    • Δυνατότητα πληρωμής με Visa, Master & American Express (πιστωτικές και χρεωστικές) μέσω ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της Alpha Bank. Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία ελέγχου & έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας για την  ασφάλεια πληρωμών σας.
    • PAYPAL: Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται .