Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα ελαττωματικά ή αποσταλμένα  λάθος με υπαιτιότητα της Silver Line, εντός 20(ημερολογιακών) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης (για Ελλάδα & Κύπρο) και 28 ημερών(για εξωτερικό) προκειμένου να λάβετε κάποιον άλλον κωδικό ή για να κάνετε ανταλλαγή με έναν ίδιο.

Σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό αναφορικά με τις αγορές από απόσταση, για επιστροφή και αποζημίωση της αξίας των αγορών σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης & παραλαβής της παραγγελίας σας.

Πέραν αυτών των χρονικών περιθωρίων η  SILVER LINE δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή & αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο όριο επιστροφής δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Πριν αποστείλετε την επιστροφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (contact form) ή με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας (τηλ. 210 3246505, φαξ 210 3228926, e-mail:sales@silverline.com.gr  )φροντίζοντας να έχετε πάντα προς επίδειξη  όλα τα νόμιμα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν .

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις παραλάβει & εξετάσει την επιστροφή σας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται άριστα,ακριβώς στην αρχική τους κατάσταση,   χωρίς φθορές & μέσα στην πλήρη τους συσκευασία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων η SILVER LINE θα επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης .Αν θέλετε αντικατάσταση, και υπάρχει διαθεσιμότητα, θα σας την αποστείλουμε μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες το αργότερο.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής, η Silver Line αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής- επιστροφής του, στην περίπτωση λάθους υπαιτιότητάς της ή προβληματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν βρήκατε το προϊόν της αρεσκείας σας & θέλετε αλλαγή με κάτι άλλο, ή άλλο μέγεθος, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής παλιάς παραγγελίας-αποστολής νέας, περίπου 10 ευρώ για την Ελλάδα.Για αποστολές εκτός Ελλάδας  θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής, για το ύψος των οποίων θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή. Για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μόνο μία αλλαγή.

Η SILVER LINE δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Επίσης, δεν καλύπτει ζημιά από κακή χρήση, ατυχήματα, μη σωστή χρήση του προϊόντος, επισκευές – μετατροπές από μη εξουσιοδοτημένο εργαστήριο Silver Line, όπως επίσης και σε φυσικές καταστροφές όπως φωτιά σεισμό  κλπ.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στην παρακάτω διεύθυνση

SILVER LINE ΑΕ.
Σκουζέ 5, Αθήνα
Τηλ. +30 210 3246505, φαξ +30 210 3228926,
sales@silverline.com.gr www.silverlinesa.gr

Τέλος ,μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε περίπτωση που δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα την αποστολή της.

Ευχαριστούμε πολύ,

Silver Line A.E.
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών