Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα ελαττωματικά ή αποσταλμένα  λάθος με υπαιτιότητα της Silverline & TRIBUTE εντός 20(ημερολογιακών) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης (για Ελλάδα & Κύπρο) και 28 ημερών(για εξωτερικό) προκειμένου να λάβετε κάποιον άλλον κωδικό ή για να κάνετε ανταλλαγή με έναν ίδιο.

Σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό αναφορικά με τις αγορές από απόσταση, για επιστροφή και αποζημίωση της αξίας των αγορών σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης & παραλαβής της παραγγελίας σας.

Πέραν αυτών των χρονικών περιθωρίων η  silverline & TRIBUTE δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή & αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο όριο επιστροφής δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Πριν αποστείλετε την επιστροφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (contact form) ή με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας (τηλ. 210 3246505, &  e-mail:info@silverline.com.gr  )φροντίζοντας να έχετε πάντα προς επίδειξη  όλα τα νόμιμα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν .

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις παραλάβει & εξετάσει την επιστροφή σας. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται άριστα,ακριβώς στην αρχική τους κατάσταση,   χωρίς φθορές & μέσα στην πλήρη τους συσκευασία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων η silverline & TRIBUTE θα επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης .Αν θέλετε αντικατάσταση, και υπάρχει διαθεσιμότητα, θα σας την αποστείλουμε μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες το αργότερο.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής, η silverline & TRIBUTE  αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής- επιστροφής του, στην περίπτωση λάθους υπαιτιότητάς της ή προβληματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν βρήκατε το προϊόν της αρεσκείας σας & θέλετε αλλαγή με κάτι άλλο, ή άλλο μέγεθος, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής παλιάς παραγγελίας-αποστολής νέας, περίπου 10 ευρώ για την Ελλάδα.Για αποστολές εκτός Ελλάδας  θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής, για το ύψος των οποίων θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή. Για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μόνο μία αλλαγή.

Η  silverline & TRIBUTE δεν ευθύνονται για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Επίσης, δεν καλύπτει ζημιά από κακή χρήση, ατυχήματα, μη σωστή χρήση του προϊόντος, επισκευές – μετατροπές από μη εξουσιοδοτημένο εργαστήριο silverline, όπως επίσης και σε φυσικές καταστροφές όπως φωτιά σεισμό  κλπ.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στην παρακάτω διεύθυνση

silverline ΑΕ.
Σκουζέ 5, Αθήνα,ΤΚ 10560
Τηλ. +30 210 3246505,  
info@silverline.com.gr   www.silverline.com.gr  

Τέλος ,μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε περίπτωση που δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα την αποστολή της.

Προσοχή τα παιδικά κοσμήματα woofie, δε καλύπτονται από εγγύηση .

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε ελέγξτε την ποιότητα και τα στάνταρ του προϊόντος. Αν δεν τυγχάνουν της αρεσκείας σας ή αν το προϊόν έφτασε στον τελικό προορισμό του σε κακή κατάσταση, έχετε δικαίωμα εντός 5 ημερών από την παραλαβή του, να ζητήσετε αντικατάσταση του, ή τα χρήματά σας πίσω. Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε χρήματα ή αντικατάσταση είδους. Κρατάτε πάντα την απόδειξη καθαρή καθώς και την βεβαίωση παράδοσης του προϊόντος.

Αγοράζοντας ένα προϊόν woofie αποδέχεστε αυτόματα τους όρους αυτούς , και κατανοείτε πως το παιδικό κόσμημα και αξεσουάρ εν γένει ,είναι δύσκολο να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της ανήσυχης & άπειρης φύσης του παιδιού. Μάθετε στο παιδί πώς να σέβεται το κόσμημα για να το χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσοχή στα μωρά, δε συνιστούμε βραχιόλια με κρεμαστά στοιχεία, μπορεί να τα τραβήξουν ,να τα σπάσουν και να τα καταπιούν. Δεν συνιστούμε επίσης κολιέ, υπάρχει περίπτωση πνιγμού . Τέλος , τα σκουλαρίκια θα θέλαμε να τα φοράνε μεγαλύτερα παιδιά, από ευαισθησία και μόνο στις μικρές μας πριγκίπισσες.

Τις καρφίτσες για τα νεογέννητα  να τις κρεμάτε σε σημεία όπου το μωρό δεν  έχει πρόσβαση και ποτέ πάνω του.

Τέλος τα δαχτυλιδάκια είναι μόνο για παιδιά που μπορούν κατανοήσουν πως δεν πρέπει να τα φέρνουν στο στόμα τους.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα woofie μας, ένα brand που γεννήθηκε από την αγάπη μας στα παιδιά και στα ζώα.

 

Ευχαριστούμε πολύ,

silverline ΑΕ.
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

 

Join our News!

×

* E-mail: