Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Η Εταιρεία

H silverline A.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες χονδρικής πώλησης ασημένιων κοσμημάτων στην Ελλάδα. Από το έτος ίδρυσής της, το 1985, έως σήμερα συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της κερδίζοντας το κοινό τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η μοναδική ομορφιά και η άριστη ποιότητα των κοσμημάτων μας, οι προσεγμένες τιμές, η άρτια οργάνωση και ο επαγγελματισμός μας, φέρνουν την  silverline στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Παραμυθένιες συλλογές από όλο τον κόσμο, κλασικές δημιουργίες που ζωντανεύουν την πλούσια ιστορία του ελληνικού κοσμήματος, καθώς και μοντέρνες της ελληνικής κοσμηματοποιίας δημιουργούν μία καλαίσθητη συμβίωση σε ένα τόσο δυναμικό εύρος που μόνο η  silverline θα μπορούσε να αναπτύξει και να φιλοξενήσει στην Ελλάδα.

To 2015 γεννήθηκε το πιο αγαπημένο μας παιδί, το κατοχυρωμένο διεθνώς, brand ασημένιων παιδικών κοσμημάτων, woofie. Οι μικροί μας φίλοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον woofie μας και το αγοραστικό κοινό τον αγκάλιασε με αγάπη και σεβασμό σε όλον τον κόσμο.  Ήδη φιλοξενείται στα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο όπως και στην Αμερική, Αυστρία , Γερμανία & Αυστραλία . "Αν ένα κόσμημα σε κάνει να χαμογελάς είναι woofie γιατί απλά , είναι τόσο χαριτωμένο & γλυκό  που κανένας μικρός μας φίλος δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Λατρεύουμε τα παιδιά και τα ζώα, κάτι που δείχνουμε μέσα από τον σχεδιασμό των κοσμημάτων μας.

Το δεύτερο νέο μας  brand "TRIBUTE" παρουσιάστηκε το 2018 για τους λάτρεις του εκκεντρικού κοσμήματος σε προσιτές τιμές.  Πρωτότυπα σχέδια για άντρες & γυναίκες φέρνουν έναν φρέσκο αέρα νιότης στην silverline A.E.

Συνεχίζοντας τη δημιουργική μας πορεία, επεκτεινόμαστε και στη λιανική, ανοίγοντας ταυτόχρονα το 2018 δύο καταστήματα στην Καβάλα, Παύλου Μελά 5 και στην Ελευθερούπολη, Φρ.Παπαχρηστίδη 138. 

Για μας, η αναζήτηση του τέλειου και ξεχωριστού κοσμήματος είναι ένα αγαπημένο ταξίδι με αρχή αλλά χωρίς τέλος...

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Join our News!

×

* E-mail: